Reiki je univerzalna energija vesolja, ki s svojo usmerjenostjo vpliva na izboljšanje počutja ter služi za uravnovešanje našega fizičnega telesa in bolezni, kot tudi za uravnovešanje naše avre in drugih teles. Reiki prebuja in spodbuja naše delovanje in način življenja skozi usmerjenost v ljubezen in enost.

Preko naših rok in nog lahko z njo uravnovešamo tako sebe, bližnje, kot tudi živali, naravo ter hrano in vodo. Z reiki energijo priteče vibracija neskončne ljubezni, ki s pomočjo simbolov deluje zelo globinsko.

Usui Reiki je konec 19.stoletje odkril dr. Mikao Usui, ker je želel zdraviti vse, kjer je videl trpljenje.

Tečaj Usui reiki je praktično usmerjen in razdeljen na 3. stopnje.

Na prvi stopnji poučujem osnovno znanje, njegovo zgodovino ter praktično uporabo zase in za bližnje s polaganjem rok.

Na drugi stopnji spoznamo simbole, ki reikiju dodajo moč in usmerjenost ter zmožnost uporabe reikija na daljavo+ zdravljenje rastlin, živali in planeta.

Tretja/četrta stopnja sta mojstrski, kjer udeleženec spozna dva mojstrska simbola za uravnovešanje svojih globin iz preteklosti ter v povezavi z duhovnim razvojem posameznika. Na tej stopnji prejme udeleženec tudi možnost, da po zaključeni stopnji začne poučevati druge.

del vsake stopnje je tudi inciacija ali posvetitev- energijski stik z univezumom preko učitelja.

Cena posameznih stopenj se razlikuje(1.stopnja:70e, 2.stopnja:90e in 3/4stopnja 150e)

Za več informacij se oglasi na mail alena3547@gmail.com

 

Hvaležna za vse zadovoljne stranke!😊

“Pravijo, da ko je učenec pripravljen, pride učitelj. To se je meni zgodilo ob iskanju rešitve zase, da se končno soočim z vsemi mojimi strahovi, vzorci…nekako sem že nekaj časa spogledovala z reikijem, ampak se nikoli nisem poglabljala, kaj pravzaprav je reiki. Če sem iskrena, sem bila na začetku skeptična, če sem se prav odločila…delo z energijami nam je še vedno nekako tabu, čeprav je to del nas…

Sedaj sem iniciirana v reiki 2. stopnje in moram reči, da sem že po prvi stopnji reikija začutila, da je življenje lažje, dobila sem energijsko podporo, da vzorce ozavestim in, da grem čez »to«. Po dveh mesecih sem bila pripravljena na drugo stopnjo. Ker pa je druga stopnja na čustvenem in mentalnem nivoju, so priplavala čustva, ki so bila potlačena oz. zajezena… a vendar se pojavijo samo vzorci s katerimi si se pripravljen soočiti. Alenka mi je pri vsem tem zelo v oporo, namreč kadarkoli jo potrebujem ali, če česa ne razumem, imam vprašanja…mi pri tem pomaga in me usmerja . Reiki je moje duhovno orodje, s pomočjo katerega lažje prizemljim spoznanja. Bi ga priporočala praktično vsakemu, ki se odloči aktivno delati na sebi, saj odpira srčni kanal in ojača povezavo z božanskim.

Iz srca hvala tebi Alenka, da deliš svoje znanje in odpiraš pot do našega bistva, srca, duše.”