Seansa Angelski vrt ni klasična ali kakršnakoli zdraviteljska terapija, ampak temelji na prisotnosti v sedanjem trenutku, čutenju sebe in svojega telesa ter sproščenosti. Je kombinacija tako reiki energije, kot tudi Angelov v sodelovanju s kristali in barvami.

Vsaka seansa je edinstvena in vsakdo dobi tisto, kar v danem trenutku potrebuje in mu je namenjeno. Kombinacija pogovora in čiščenja prinaša globljo sproščenost, ki prav tako traja različno dolgo. Nekateri dobijo informacije o sebi, o svoji prihodnosti ali preteklosti v povezavi s sedanjim trenutkom, spet drugi potrebuje le čiščenje in zaščito proti miselnemu ujetju.

Je balzam tako za telo kot za dušo.

Zagotovo pa je to le en delček celostnosti in vsakdo dobi tudi podporo in magične ideje, kako si lahko sam pomaga doma na nadaljnji poti. Saj cilj seanse ni večkraten obisk, ampak podpora na samostojni poti in razvoju.

Ne gre za obliko vedeževanja ali napovedovanja prihodnosti, ampak za sedanjost in posameznikov stik s sabo.

Kako in kje poteka? Na vašem domu ali v naravi, lahko tudi na daljavo(vendar je tu izključena konkretna uporaba  z kristalov). Zaradi vsebnosti različnih elementov pomoči traja različno dolgo(nekje od 30 do 9min).

Za koga? Za vsakogar, ki ga muči fizično ali psihično počutje- ki ima telesne bolečine, potrebuje pogovor v stiski ali pa se vrti v krogu vzorcev ali prepričanj in ne zna naprej. Primerno tudi pri utrujenosti ali soočanju s stresom. Ali pa zgolj za nekoga, ki želi spremeniti življenje, saj vsebuje tako mentorstvo kot uporabne nasvete za izboljšanje počutja in življenja.

Za več informacij se oglasi na alena3547@gmail.com.

Božanska svetovalka Alenka Gaja.