Kristali so nastali v Materi Zemlji in so naši neprecenljivi pomočniki. Vsak kristal v sebi poleg barve, nosi svojo vibracijo, ki vpliva na točno določeno področje človeka. Kratkoročno delujejo tako, da iz osebe, ki ga uporablja kot pomočnika, izvablja in vleče tisto, kar ga bremeni. Delujejo očiščevalno in sproščujoče, kar dolgoročno vpliva na zdravje fizičnega in vseh ostalih teles, ki so del nas. Uporabljamo jih lahko tako za sprostitev, kot tudi v pomoč pri regeneraciji posameznih organov v telesu ter splošnega psihičnega počutja..

Pri tem je pomembno tudi njihovo čiščenje in preverjanje delovanja ter primerna skrb zanje, saj so kristali živi in ob neprimerni uporabi lahko naredijo več škode kot koristi.

Področje Kristaloterapije v obliki tečaja tako zajema osnovne informacije o uporabi in negi kristalov. V prvem delu spoznamo tudi vpliv posameznih barv kristalov ter osnovno o naših energijskih telesih- čakrah. Naučimo se tudi, kako v kristal pošljemo informacijo, s katero si želimo pomagati.

V drugem delu spoznamo različne postavitve kristalov po in ob telesu ter primerne kristalne mreže,s katerimi skrbimo tako za sprostitev telesa, kot tudi za odpravo fizičnih vzrokov bolečin, ki jih lahko uporabljamo zase ali za svoje stranke.

Kristale lahko polagamo po telesu, se z njimi masiramo, pijemo vodo z njihovo informacijo, nosimo kot obeske ali v žepu, jih imamo v prostoru, avtu in jih tudi uporabimo v kopeli. Prav tako pa so nepogrešljivi v osebni kristalni palici in v obliki osebnega kristalnega talismana.

Tečaj temelji na praktičnem delu. Osnova vsakega kristaloterapevta je, da tudi sam živi in se poveže s kristali preden s tem pomaga svojim strankam.

Tečaj je primeren tako individualno, kot skupinsko. Obsega dobrih 20 ur.

Vsak udeleženec prejme gradivo in Certifikat za naziv Kristaloterapevta. Posamezne kristale za takojšnje delo bomo po dogovoru “zrihtali” za ugodno ceno. Cena tečaja je 370e(lahko se plača v več obrokih).

Tečaj vodim Kristaloterapevtka in Kristalna/Refleksna maserka Alenka Bergant.

 

 

Za več informacij alena3547@gmail.com ali 031 866 757.