Duša, ki na zemlji ni prebujena, bo slej ko prej v sebi globoko vedela, da je ujeta v telesu in da mora naprej. Našla bo pot, da se dvigne iz telesa tja, kjer bo lahko zaživela.

To za nas pomeni, da fizično telo umre, da duša lahko končno zaživi. Nekaj o tem, lahko prebereš tule.
Kaj konkretno pomeni, da naša duša ne živi?
Ker smo sestavljeni iz fizičnega telesa, duše in duha, ki pa so med seboj nepogrešljivo povezani ter na zemlji eno brez drugega ne deluje v celoti, to pomeni, da ne čutimo sebe v globini, tega kdo smo in polnosti v sebi, ki jo lahko prinese le povezanost vseh nivojev. Pomeni tudi, da sicer živiš zunanje ter imaš hišo, službo in družino, pa vendar bi lahko rekli, da nisi srečen ter to vedno nekaj manjka- ta manjko lahko tlačiš z alkoholom itd ali živiš v čustveni odsotnosti in ne čutiš sebe in življenja ter kaj dejansko pomeni živeti.
Duša, ki se ne počuti živa za prehod lahko izbere samomor ali izzove nesrečo, da končno lahko odide.
Spletni program je namenjen raziskovanju sebe ter odkrivanju svoje duše v povezanosti s fizičnim telesom, v katerem si, najbolj pa ozaveščanju sebe ter tvojega načina življenja.
Kako? Preko vodenih meditacij, odkrivanja pripomočkov, ki ti lahko pomagajo začutiti kdo dejansko si  ter čiščenja vsega, kar ti onemogoča, da bi čutil sebe( tako tvoje preteklosti, vseh mogočih občutkov, ki niti ni nujno, da so tvoji, ozaveščanje in spreminjanje prepričanj, ki te ne podpirajo itd). Tedenska srečanja po mailu, telefonu in po potrebi osebno te bodo vzpodbujala z vsakodnevnim delom doma. To je namreč tvoja pot odkrivanja in lahko le sam hodiš po njej. Program je samo za podporo, vodenje in odkrivanje.
Zakaj? Zato, da zaživiš tu, kjer imaš sedaj priložnost. Vsaka pot je drugačna in univerzalna, a vseeno odvisna le od nas in našega kreiranja.
Koliko časa? Traja 7 tednov- vsak teden dobiš po mailu gradivo za odkrivanje sebe ter možnost dveh pogovorov preko tel.
Za vse dodatne informacije in vprašanja se javi na alena3547@gmail.com