Samorogove kristalne esence v obliki spreja so čudovit kristalno aromatični pripomoček, ki skozi prepletanje osnovne energije Samorogov, cvetlic in kristalov poskrbijo za ravnovesje v in okoli tebe.

Njihova osnova je eterično olje španskega bezga v kombinaciji s sveto vodo in kristali. Vsaka od esenc ima dva različna vonja, ki dodata še dodaten čar delovanju: vonj sivke ali divje vrtnice.

S tremi različnimi nameni ustvarjajo celostnost:

Esenca Energija Samorogov je najprej namenjena tistim, ki želijo spoznati in začutiti njihovo močno, a hkrati zelo ranljivo energijo. Z njo se lahko zunanje zaščitite, osvežite svojo energijo ali zgolj privabite Samoroga v svoje življenje. Zelo priporočljiva tudi za vse, ki poznate njihovo energijo in delate z njo. Na strankah tako še dodatno podpre in ustvari prostor za lepoto in svobodo. Super pripomoček tudi pri izvajanju masaž, ker tako v vas, kot v stranki očisti in podpre izvajanje samega procesa.

Esenca Aura okoli tvojega telesa osveži in ustvari podporo, ki nežno prodira tudi v tvoje fizično telo ter dvigne vibracijo in povezanost tako fizičnega kot energijskega telesa. Super za vsakogar, ki nekoliko pozna svoje energijsko telo in ga želi napolniti in uskladiti, ker notranji žar izhaja tudi iz žarenja aure. 😉

Esenca Prostor pa je namenjena za osvežitev, napolnitev posameznih prostorov in razbijanje energije, ki izčrpava in ni prijetna ter posledično dvigne vibracijo. Če je v prostoru več oseb, vpliva na vzdušje in spreminja napetosti. Zelo priporočljiva je pred spanjem😊

 

 

Za stranke Gajinega Angelskega vrta jih izdeluje Notranja Svetloba 😊 več info na alena3547@gmail.com.