Kristali so vsestransko uporabni. Kristalna palica je skupek skrbno izbranih kristalov s tvojim posebnim namenom-vsak kristal ima svojo vibracijo, več skupaj pa jih je še močnejših. Je čudovit pripomoček za raziskovanje in spoznavanje sebe. Kristali v palici, ti lahko pomagajo odkriti, kaj vse je povezano s tabo ter te odprejo zavedanju, kako razviti in zaživeti sebe. Kristalna palica je popolnoma usklajena s tabo in služi, kot zaščita. V njej je namreč s pomočjo kristalov ustvarjena samo tvoja energija, s pomočjo katere se hraniš, osvežuješ, neguješ, obnavljaš svoje telo. Z njo si izboljšuješ počutje, posledično tudi zdravje ter v svoje življenje vnašaš spremembe. Na vse to pa vplivajo tudi barve kristalov v palici.

Tvoja osebna kristalna palica ti nudi podporo, te energijsko “zlepi” skupaj, kadar si “raztreščen”. Prav tako si lahko pomagaš za nego notranjih organov, kot tudi kože, lahko pa se v njej samo razvajaš.

Odvisno od posamezne palice, ampak marsikomu je čudovit pomočnik na svoji poti, pri jasnosti, umirjenosti in sledenju svoji duši. Odvisno od namena in v katerem obdobju življenja si in kaj tvoja duša potrebuje.

Njena uporaba je preprosta in praktična, saj s kristalno palico informiraš vodo, ki jo lahko vedno nosiš s seboj. Njena uporaba je popolnoma edinstvena, prav tako tudi njena moč.

Poleg osebne kristalne palice, ki je namenjena zgolj osebi, ki jo naroči, pa se lahko sestavi tudi univerzalna za katerokoli področje ali namen in jo smejo uporabljati vsi. Univerzalna palica lahko služi kot pomočnik pri splošnem negovanju kože, pri povezovanju z duhovnim svetom(Angeli, Samorogi), pri odpiranju uma(npr mladostniku je praktičen pripomoček pri učenju in razumevanju) in še marsičem. Toliko kot je kristalov, toliko različnih načinov uporabe kristalne palice poznamo.

Kristalna Palica je čudovito darilo. Ko želiš s tem pomagati bližnjemu, ki je v stiski ali zgolj v podporo, mu s tem ne daš nekega zunanjega darila, ampak darilo, ki ga podpre globoko v sebi in obrne vase.

Za več informacij se oglasi na mail alena3547@gmail.com.

Odziv zadovoljne stranke:

Moja osebna kristalna palica mi pomaga, da se lažje sprostim. Z njeno uporabo sem v sebi globoko mirna, varna in pomaga mi, da nisem raztreščil, ampak sem skoncentrirana in lažje delujem bolj spontano in fokusiranje. Pomaga mi odkrivati namene moje duše in mojo pot.

I.K.

Kristalno palico čutim kot svojo in tako zelo uživam, ko pijem to vodo, ker se z njo vsakodnevno pocrkljam in nahrani, poleg tega pa mi pomaga, da grem po poti vase in lahkotno sledim svoji duši.

B.T.