Dobrodošli na straneh podjetja Gajin Angelski vrt. Podjetje je nastalo z namenom ki so ga podprli in izrazili prav Angeli v povezavi z našo Materjo Zemljo. Namen podjetja je tako odkrivati čarobnost med Nebesi in Zemljo ter pomoč posamezniku, da si skreira življenje najbolj celostno in povezano s svojo dušo ter ob tem začuti, kako preprosto je življenje in kako magično nas podpirata tako Vesolje, kot tudi Mati Gaja. V podjetju odkrivam tisto “nekaj več”, kar marsikdo med vami išče. Z osebnim pristopom in odprtostjo skupaj odplujemo na pot vase in v svoje življenje.

 

Kdo sem? Sem ženska, ki si popolnoma sama kreira svoje življenje. Vsak dan se znajdem v situacijah, ki me preko odnosov učijo, da rastem in se učim ter postajam vedno bolj to, kar želim. Moja dosedanja pot nikakor ni bila lahka in vse, kar me je naučilo življenje ter vse, v kar verjamem in kar je pomagalo meni skozi stiske, želim predajati naprej ter ozaveščati stvari, ki se mi zdijo pomembne- ker verjamem v misel: Bodi sprememba, ki si jo želiš videti v svetu.

Nisem strokovnjakinja, ampak sem samo človek, ki se uči skozi izkušnje in življenje. Niti ne želim biti profesionalna, ampak želim dajati in pomagati na podlagi sočutnosti in osnovnih vrednot. Zagotovo želim delati čimbolj strokovno, predvsem pa s srcem in najbolj intiutivno.

Na poti moje osebne rasti in razvoja sem preizkušala različne tehnike in pristope z namenom, da v sebi predelam čustveno preteklost ter resnično zaživim sebe v sreči. Nisem ena izmed tistih, ki ti bo prodajala razne tehnike, ampak sem razvila svoj osebni mentorski program, ki ti bo pomagal, da zaživiš sebe. Zelo sem hvaležna, da lahko krepim intuicijo ter rahločutnost in jasnočutnost s katero še lažje pomagam tistemu, ki me potrebuje. Zelo sem hvaležna tudi za to, da sem vzpostavila stik z angeli, ki mi predajajo svoja sporočila, mi nudijo podporo ter me usmerjajo k ljudem, ki me potrebujejo. Poleg vsega tega, pa sem vzpostavila tudi stik svojo dušo, z mojimi preteklimi življenji, ki so zelo vplivala tako na odkritje mojih talentov, kot določenih travm in občutkov, ki so me spremljala. Zato sem osredotočena tako na dušno raven posameznika, kot tudi v povezavi s telesom, v katerem se nahaja vsakdo. Delam celostno in vedno raziščem, kaj vse se skriva v ozadju, da oseba ne more zaživeti tako, kot si želi.

Poleg tega pa je eno izmed najbolj pomembnih področij zame, moja ženskost ter vse skrite plasti ženskosti. Tako osnovna ženska energija, Božanska ženskost, ki presega vse meje ter ženska cikličnost skozi menstruacijski cikel in tantrično spolnost. Svojo ženskost raziskujem in živim prav tako celostno skozi neskončno ljubezen do sebe in popolno usmerjenost vase. Zato je določen del namenjen prav ženskam, kjer se srečujemo s tem, kako biti in živeti kot ženska in v svoji celostnosti. Ta del tako zajema Ritual Maternice kot tudi osebno Mentorstvo.

Znanja in certifikati, ki sem jih dosedaj pridobila:

-Certificiran Angelski učitelj

 

-Certificirana Kristaloterapevtka

-certificirana Barvna terapevtka

-certificiran Reiki in Kundalini mojster in učitelj

 

 

 

 

-Healing with divine Rays(zdravljenje z božanskimi žarki)

-Angelski Reiki in Samorogov Reiki 1.stopnje

 

-Inka posvetitve Munay ki

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pri svojih strankah kombiniram vse znanje, ki ga imam, za najbolj celostno pomoč posameznikom.