Kristali so nastali v Materi Zemlji in so naši neprecenljivi pomočniki. Vsak kristal v sebi poleg barve, nosi svojo vibracijo, ki vpliva na točno določeno področje človeka. Kratkoročno delujejo tako, da iz osebe, ki ga uporablja kot pomočnika, izvablja in vleče tisto, kar ga bremeni. Delujejo očiščevalno in sproščujoče, kar dolgoročno vpliva na zdravje fizičnega in vseh ostalih teles, ki so del nas. Uporabljamo jih lahko tako za sprostitev, kot tudi v pomoč pri regeneraciji posameznih organov v telesu.

Pri tem je pomembno tudi njihovo čiščenje in preverjanje delovanja ter primerna skrb zanje, saj so kristali živi in ob neprimerni uporabi lahko naredijo več škode kot koristi.

Nudimo vam osnovne informacije v obliki izobraževanja, kako najti pravi kristal zase, kako si lahko z njimi pomagamo doma ter na kaj je potrebno biti pozoren pri njihovi uporabi.

Kristale lahko polagamo po telesu, se z njimi masiramo, pijemo vodo z njihovo informacijo, nosimo kot obeske ali v žepu, jih imamo v prostoru, avtu in jih tudi uporabimo v kopeli. Prav tako pa so nepogrešljivi v osebni kristalni palici in v obliki osebnega kristalnega talismana. Za več informacij alena3547@gmail.com.