Talismani so umetni predmet, ki je narejen po posebnem postopku za izpolnitev določenega cilja iz želje. Talisman je narejen iz različnih materialov, najljubši pa so kristalni- kar pomeni, da je na določen kristal vgraviran poseben simbol, ki služi kot magnet za privabljanje vibracije za izpolnitev njegovega namena.

Osebni kristalni Talisman se naredi izključno za osebo, ki ga želi in drugim ne more služiti ali pomagati k izpolnjevanju želja. Zakaj? Zato, ker se oseba delno vključi v nastajanje samega talismana- najprej s podanim namenom in na koncu še z aktivacijo samega talismana, s tem da se z narejenim talismanom poveže preko posebnega postopka in vanj vsadi svojo srčno željo in s tem talisman zaklene za izpolnitev želje.

Rezultati delovanja talismana so dolgoročni, saj vibracija talismana začne počasi pripravljati pot za željo, ki mora biti iskrena in srčna(in ne razumska). Ne uporabljamo ga za “banalne” in vsakodnevne želje, ampak za konkreten cilj npr glede službe, partnerstva ipd.

Talisman nudi podporo in dolgoročno prinese izpolnitev, vendar pa to ne vključuje same poti in ne pomeni, da bo vse lahkotno, ampak je največkrat pot intenzivna in polna rasti, da se na koncu zasidrana želja lahko izpolni- kar je tudi osnovna naloga talismana: da v lastniku spodbudi spremembe in rast, da se želja lahko izpolni. Pri naših željah je največkrat težava ravno v našem načinu delovanja in blokadah, da k sebi ne moremo vibracijsko pritegniti tistega, kar si želimo.

Talisman ni enakovreden amuletu, saj ima amulet nalogo transformiranja energije in zato deluje pasivno.

Svoj osebni kristalni Talisman lahko naročiš na alena3547@gmail.com