Kristalni stožec je skupek izbranih kristalov za določen namen, ki zaradi svoje sestave nudi podporo in deluje na podoben način kot kristalna palica, le da je zaradi večje vsebnosti kristalov,močnejši in deluje z zunanjo vibracijo, medtem ko kristalna palica naredi prostor v tebi in deluje iz tebe. Kristalni stožec deluje v tvoji avri in na zunanjosti tvojega fizičnega telesa.

Najbolj primeren je predvsem za poslovni prostor, ker okrog tebe ustvarja prostor zaščite, po drugi strani pa spodbuja nove ideje, ki pridejo iz globine in so usklajene s stvarstvom. Zelo primeren je tudi za ustvarjanje in za nove začetke. Deluje na osebo, ki ga ima in se ob prejemu poveže z njim in uskladi svoje bistvo z njim.

Močan zaščitnik in podpornik prav za tistega, ki želi živeti in delovati iz sebe.😊

Kako ga uporabljati? Ko se povežeš z njim, ga postavi na mesto, ki ga zanj določiš- v prostorčku, kjer je del tebe najbolj prisoten ali kjer najbolj potrebuješ njegovo pomoč. Lahko ga nosiš s sabo in ga uporabljaš v meditaciji. Kadarkoli ga želiš uporabiti, se ga le nežno dotakneš in ga s tem še bolj aktiviraš v danem trenutku- deluje sicer ves čas tudi če ga ne začutiš.

Po želji se lahko naredi tudi za druge namene, saj deluje kot nekakšen amulet.😊 Poleg tega se tudi njegova velikost lahko spreminja(majhen ali večji).

Kristalni stožec ni enako kot orgonit- njegova sestava ni enaka, saj ne vsebuje osnov, ki so pri orgonitu, ampak je stožec zgolj skupek kristalov.

Za več informacij in naročilo se oglasi na alena3547@gmail.com.