Angeli so naši čarobni pomočniki, ki nam pomagajo tako pri notranjem ravnovesju, kot tudi pri kvaliteti življenja-s tem, da nam pomagajo pri izpolnjevanju želja s svojo podporo in vodstvom. Povezovanje z njimi nam obogati življenje, nam pomaga videti in najti nekaj več v življenju ter s tem ustvariti polno življenje.

Naše življenje je v naših rokah in si sami kreiramo našo resničnost in vsakdan, angeli, nadangeli in vnebovzeti mojstri pa so tisti, ki čistijo naša čustva in občutke, misli ter nam pomagajo pri sproščanju, ker naredijo tisto, česar sami ne zmoremo in ne znamo.

Kdo so Angeli? Kako se povezati z njimi? Jih slišim, vidim, čutim? Kaj naj s tem- je to realno? Želim jih slišati, videti, čutiti- kako naj to dosežem? Kako jih lahko povabim v svoje življenje, da bo moje življenje bolj lahkotno in čarobno?

Vse to lahko odkriješ v Mali Angelski šoli, kjer preko meditacij očistimo vse, kar nam znotraj onemogoča, da bi to okušali. Odrasli smo polni predsodkov, pričakovanj, polni občutkov, ki nimajo zveze z našo sedanjostjo, zato toliko težje vzpostavimo stik z Angeli in vodniki ter živimo čarobno.

Ko se zavestno odpraviš na pot odkrivanja sebe in Angelov, to vključuje tvojo notranjo in zunanjo preobrazbo- miselnost, ki te ne podpira, zamenjaš s tisto, ki te podpre v lahkotnosti, opustiš bremena preteklosti ter se naučiš kaj spada v sedanjost in kaj v preteklost. Naučiš se prepoznavati občutja in delati s čustvi.

Pot je dolga, a naj tudi vaše življenje postane čarobno.

V Mali Angelski šoli spoznamo Angele, Angelski oltar, ki je most povezovanja z njimi ter kako jih prikličemo ter povabimo v svoje življenje, da nam pomagajo izpolnjevati želje.

Za vas imamo tudi posnete vodene meditacije, ki jih prejmete po mailu. Trenutno sta na voljo meditacija Osebni samorog in meditacija Ljubezni. Kontakt: alena3547@gmail.com.