Angelska Mala šola je prostor čarobnosti za otroke, ki preko ustvarjanja spoznajo Angele. Otroci so najčistejši, zato je njihov stik z Angeli in drugimi bitji lažji kot za odrasle. V našem prostorčku se preko igre in zabavnega ustvarjanja družijo in povezujejo med sabo in z Angeli. Poudarek je na lahkotni igrivosti, spodbujanju talentov posameznika in spoštljivosti ter Nebeški ljubezni.

Vse več je otrok nove generacije, ki so drugačni in včasih tudi ne pašejo v ta svet po nekaterih merilih. Na naših delavnicah je prostor za prav vsakega otroka😊 predvsem pa je namenjeno tudi staršem, da so njihovi otroci kljub drugačnosti, poslani na zemljo z namenom. Posebne dušice, ki živijo v telesih prinašajo nekaj novega in bolj svobodnega in sproščenega.

Ko otrok vidi, čuti ali sliši Angele ali druga bitja, ga starši in učitelji največkrat zavrnejo in mu ne dovolijo, da bi to okušal, živel in razvijal, ker to ni normalno in je prepovedano. V Angelski Mali šoli vse to spodbujamo in cenimo, ker je v vsem tem dragulj, ki posameznemu otroku prinese čarobno življenje.

  1. Delavnice so se v nastajanju😊